Η εξέταση των Ασκήσεων Πράξης του μαθήματος Συστηματική Βοτανική, θα πραγματοποιηθεί στο εργαστήριο Δασικής Βοτανικής και Γεωβοτανικής, την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024 από τις 09.00 έως 12.30.
Απαραίτητη προϋπόθεση συμμετοχής στην εξέταση αποτελεί η προσκόμιση φυτολογίου τουλάχιστον 30 ταυτοποιημένων δειγμάτων 20 διαφορετικών οικογενειών. Τα αποξηραμένα δείγματα του κάθε εξεταζόμενου θα χρησιμοποιηθούν για την εξέτασή του, μέσω κλειδών προσδιορισμού Σπερματοφύτων. Οι κλείδες που θα έχουν μαζί τους οι εξεταζόμενοι δεν θα πρέπει να φέρουν πρόσθετες σημειώσεις ή άλλα σημάδια επέμβασης.
Όσοι επιθυμούν να εξεταστούν, θα πρέπει να δηλώσουν, μέχρι την Τετάρτη 18.09.2024, την επιθυμία τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  για την αποφυγή μεγάλου χρόνου αναμονής. Οι επιθυμούντες θα λάβουν απαντητικό μήνυμα με την ακριβή ώρα εξέτασής τους.